Vis meny

Informasjon til medlemmer

På denne siden vil vi legge ut siste nytt om senterets drift og ditt medlemskap, i forbindelse av stenging av IFORMNÅ WD AS pga COVID-19 epidemien. 

Kjære Iformnå medlemmer

I forbindelse med Corona Epidemien er alle treningssenter stengt i Norge, inkludert Iformnå. Dette er en del av den store norske dugnaden.

07.05.2020 la regjeringen frem at de forventer å kunne åpne treningssenter igjen 15.juni. Alle månedlige trekk er satt på pause fra 01.05.20. Dvs at du som medlem ikke blir trukket i mai. Hvis vi åpner igjen 15.juni, vil du bli trukket halv juni mnd. 

Åpning 15.juni- Hva betyr dette? 

Ut fra pressekonferansen 07.05.20 foreligger det nå en mulighet for at vi kan åpne igjen 15.juni. Vi forholder seg til myndighetenes retningslinjer og presiserer at denne datoen er tentativ. Dette kan endres etter nye retningslinjer fra myndighetene. 

Selv om vi ser stengt, vil vi gjøre alt vi kan for å motivere og holde deg i gang med fysisk aktivitet. På vår hjemmeside finner du flere LIVE-sender som du kan trene i din egen stue, hage etc. Vi kjører ukentlige timer på vårt nye, store uteområde utenfor IFormnå WD vei. Vi tilbyr også utendørs Bootcamp og PT-timer. 

Vi savner dere alle og gleder oss til å se dere igjen i senteret!

Hilsen alle ansatte hos Iformnå

Bli medlem