Vis meny

Hvorfor iformnå

Fordi vi er nordmøres mest personlige treningssenter, og det vi gjør, gjør vi for deg.

Vi vil gjøre vårt beste for at du skal trives hos oss, vi har ikke bindingstid og du kan variere ditt medlemskap utfra hva og hvordan du selv ønsker å trene.

Vår filosofi er og har alltid vært, at det praktiske også kan kombineres med det gode opplevelser. Vi har derfor vært meget nøye med den minste detalj, og det er derfor både plass til intensiv og kvalitativ trening samt hygge og velvære i våre omgivelser.

Ut over det visuelle legger vi oss i selen for at skape et miljø som understøtter alt vi ønsker å formidle. Lydisoleringen i våre saler gjør at salene ikke forstyrrer hverandre og vi har utover dette sikret oss, at inneklimaet er optimalt ved at installere klimassystemer, som konstant tilfører frisk luft og opprettholder den riktige luftkvaliteten i salene. Den spesielle belysning i salene gjør det samtidigt muligt at tilpasse lysstyrken til miljøet og stemningen. Alt dette fører til en helt unik opplevelse av kvalitet og omtanke. Vi ønsker å være kreative med vår trening, og når det er mulig og passer så rigger vi til utetrening. Rundt oss på Wilhelm Dalls vei har vi mange muligheter til å ta treningen ut av salene. Alt ligger til rette for at vi kan åpne portene og benytte oss av nærområdet rundt oss, vi ser bare mulighetene hvis du vil være med oss.

Det vi ønsker oss er, at du kommer forbi, trener og hygger deg sammen med oss, vi har nemlig skapt omgivelser til dette både inne og ute.

Ved å kombinere alt dette med gjennomtenkt kvalitetstrening, motiverende, kompetente og inkluderende instruktører, med nærværende trening i stemningsfulle lokaler, skal vi hjelpe våre kunder å komme iform. Hos oss blir du innvitert inn til en fysisk og mental reise som vi ønsker skal gi deg positiv livsstilsendring.

Iformnå teamet gleder seg til å se deg hos oss.

 

Bli medlem