Vis meny

Om oss

Velkommen til nordmøres mest personlige treningssenter, vi holder til på Dahlehallen og vil i september åpne ny avdeling i Wilhelm Dalls vei.

IFORMNÅ ble startet som et enkeltmannsforetak hjemme på Innlandet i Kristiansund av Henrik Hansen. Mange års erfaring fra treningsbransjen i Danmark har lagt grunnlaget for sukseen som gjorde at IFORMNÅ nå har vokst seg ut av kjelleren på innlandet og de siste års tilholdssted i lokalene i Dahlehallen. Visjonen, samholdet og treningsgleden spres nå videre med et sterkt ønske om at det vi gjør skal gi mening og resultat for den som er med i IFORMNÅfamilien. 

I september åpnes ny avdeling i Wilhelm Dalls vei. IFORMNÅ er utvidet og blitt til et større INFORMNÅteam med en gjeng faglig dyktige instruktører og medarbeidere, noe som gir deg det beste utgangspunktet for å nå dine treningsmål. Vi er et frittstående senter, noe som gjør at vi kan fortsette å utvikle oss etter dine behov og ønsker. Vi ser behovet for personlig oppmerksomhet og individuell oppfølging som svært viktig. Våre kvalifiserte instruktører og ansatte kan hjelpe deg med å komme i gang med treningen, og tilrettelegge treningen din best mulig, slik at DU når de målene DU har satt deg. Vi tar deg utenfor din komfortsone slik at du oppnår mening og resultat med din innsats.

Vi ønsker deg velkommen inn i IFORMNÅfamilien

 

Kontaktpersoner

Personlig Trener

Send e-post

Personlig Trener

41513660

Send e-post

Personlig Trener

90839550

Send e-post

Personlig trener Yoga

94843240

Send e-post

Bli medlem