Vis meny

Gruppetimer

Vi er klar for å ta imot dere på vår avdeling på Wilhelm Dalls vei til gruppetimetreninger og yogatimer. Dere finner nå gruppetimeplana for 4 uker framover og time kan bookes tidligst 4 dager innen timen starter. Hent passord på gruppetimeplana og logg inn med ditt telefonnr og passord for å få booket time, eller last ned vår app GYMFIX Velkommen til oss på Wilhelm Dalls vei. Vi gleder oss til å trene sammen med deg.

DET VI GJØR, GJØR VI SAMMEN!

Gruppetimeplan

I vårt IFORMNÅ team har vi de beste gruppetimeinstruktørene som står klare til å dele kreativ treningsglede både inne og utendørs med deg, og vi kommer tilby et godt utvalg av mindre og større gruppetimer. Noen timer kjøres med fast program og andre er mer spontane. Vi vil gjøre det ytterste for å tilrettelegge timene slik at det er noe som vil passe for akkurat deg.

Hos kan du fra september trene gruppetimer både på Dale og i Willhelm Dalls vei. Vi tilbyr et utvalg av vanlige gruppetimer i små og større grupper, i våre ulike gruppesaler, også i åpen sal. Vi har valgt å ha de beste programmene fra Les Mills på våre senter. Disse timene er koreografert fra det verdensomfattende Les Mills teamet og det samme program kjøres med samme musikk i 3 mnd, før det fornyes. Timene er forutsigbare og vel gjennomført med tanke på teknikk og utførelse, og våre instruktører er samtlige sertifisert i sine program og med dette også kvalitetssikret hva gjelder kompetanse og deling av treningsglede.

Andre gruppetimer vil være lagt opp av din instruktør som med den beste erfaring vil hjelpe deg igjennom treninga slik at du etter økta får følelsen av å ha gjort noe som har gitt deg mening og gir resultater.

 

 

 

Bli medlem