Vis meny

Yogacamp

Våre yogacamps er for dere som ønsker å fordype seg i yoga i mindre grupper. Våre erfarne yogainstruktører kjører kurs på flere nivå, nybegynner, videregående og øvet nivå. Ta kontakt med oss her om du ønsker å delta på nybegynner eller videregående kurs.

Vi gleder oss til å se deg på matta sammen med oss.

 

DET VI GJØR, GIR MENING!

På våre Yogacamps tilbyr vi deg spesialoppfølging av våre meget dyktige og erfarne yogalærere, enten du ønsker å være med på nybegynner nivå eller videregående. Du har fast plass på din camp i uken, i tillegg kan du få tilgang til alle yogatimer, og om ønskelig en oppgradering til egentrening og gruppetimer på senteret.

Vi tar deg med inn i Yogaens sin verden både fysisk og psykisk og avhengig av hvilket nivå du velger så følger vi opp hver og en personlig i forhold til hver enkelt individs muligheter og begrensninger i ens fysiske og psykiske kropp. Yoga betyr UNION - mellom kropp og sinn, og med yogaens teknikker god personlig oppfølging av instruktører og i atmosfæriske omgivelser vil vi gjøre vårt beste for at du skal nyte godt av Yoga for din kropp.

Passer for alle, velg ditt nivå, og husk at det er yogaen som skal tilpasse seg deg og ikke du som skal tilpasse deg yogaen

Priser

Ta kontakt hvis du er interessert i plass på yogacamp her

NAMASTE 

Bli medlem